این وبینار برای آشنایی هموطنان عزیزمان در کانادا و آمریکای شمالی با مدرک حرفهای مدیریت پروژه یا همان PMP برنامهریزی و در تاریخ جمعه 17 فوریه 2023 ساعت 18:00 به وقت تورنتو برگزار شد.
در این رویداد آقای مهندس محمدحسین قنواتپور به عنوان سخنران اصلی، آقای دکتر مصطفی بختیاری به عنوان گرداننده، آقای مهندس حامد معتمدی به عنوان منتور و چند تن از همراهان پیشین ما در دورههای آمادگی آزمون PMP که در حال حاضر در کانادا حضور دارند برای انتقال تجربه حاضر بودند.
در این رویداد به سوالات زیر پاسخ داده شد:
- مدرک PMP چیست؟
- پیشنیازهای لازم برای دریافت آن چیست؟
- میزان اعتبار جهانی این مدرک در میان سایر مدارک این حوزه چقدر است؟
- مسیر پیشرفت شغلی دارندگان این مدرک در کانادا چگونه است؟
- مراحل دریافت مدرک PMP چیست؟
- برای دریافت مدرک PMP باید چه میزان هزینه کنید؟
- چقدر زمان و انرژی لازم است تا موفق به دریافت مدرک PMP شوید؟
- PMPiran با 18 سال سابقه در این مسیر، چگونه میتواند جهت دریافت مدرک PMP شما را همراهی کند؟
مشاهده ویدئوی وبینار
در ادامه، میتوانید ویدئوی این وبینار را مشاهده نمایید و پس از آن نیز گزارش مختصری از وبینار را تقدیم حضور میکنیم.
گزارش وبینار “آشنایی با مدرک حرفهای مدیریت پروژه، PMP” (ویژه ایرانیان مقیم کانادا)
پس از شروع رویداد و معرفی برنامه وبینار توسط آقای دکتر بختیاری، جناب آقای مهندس قنوات پور پس از معرفی خود و تجربیات کاریشان، به معرفی موسسه مدیریت پروژه آمریکا و مدارک مورد تأیید آن ازجمله PMP پرداختند. پس از آن به صورت جامع در خصوص مزایای دریافت این مدرک، مراحل اخذ و روش حفظ و نگهداری آن و نحوه آمادگی برای این آزمون پرداختند.
همچنین اشارهای کوتاه به مسیر تعریف شده در آکادمی PMPiran برای همراهی با علاقهمندان به اخذ این مدرک و خدمات قابل ارائه از جمله:دوره آمادگی آزمون PMP، نرم افزار شبیهساز آزمون، منتورینگ و همراهی در کلیه قدمهای لازم جهت رسیدن به موفقیت در این مسیر، انجام شد. سپس آقای مهندس حامد معتمدی به عنوان منتور این دوره که در کانادا ساکن هستند و برای متقاضیان این دوره کاملا در دسترس میباشند، در خصوص منتورینگ و همراهی در کلیه قدمهای لازم جهت رسیدن به موفقیت در این مسیر صحبت کردند.
پس از این توضیحات، افراد حاضر در وبینار این فرصت را داشتند تا سوالات خود در خصوص این مدرک و مراحل دریافت آن را مطرح کنند. در این بخش به سوالات زیر پاسخ داده شد:
- تجربه کاری لازم برای ارائه اپلیکیشن آزمون به چه صورت ارائه میشود؟
- آیا در طول آمادگی برای آزمون PMP تمرکز بر روی ارتقای مهارتهای نرم افراد هم انجام میشود؟
- مسیر شغلی بعد از دریافت مدرک حرفهای مدیریت پروژه چیست؟
- در صورتی که پیش از این تجربه کاری در حوزه کنترل پروژه نداشتهایم، امکان شرکت در آزمون داریم؟
- و…
پس از این پرسش و پاسخ تعدادی از همراهان قدیمی مجموعه PMPiran که پیش از این در دورههای آمادگی آزمون شرکت کردهاند در جلسه حاضر شده تا علاقهمندان را از مزایای دریافت این مدرک مطلع کنند. از جمله آقای حمید برنون، که در سال 2021 موفق به دریافت مدرک حرفهای خود شدند اشاره به الزامی بودن مدرک PMP در بسیاری از موقعیتهای شغلی کشور آمریکا کردند و از تجربه خود گفتند.
سپس آقای مرتضی یونسی که در شرکتهای کانادایی مشغول به فعالیت هستند و در سال 2020 موفق به اخذ این مدرک شدند از تجربیات خود در مسیر همراهی PMPiran گفتند و از اهمیت داشتن این مدرک برای حرفهایتر بودن در محیط کار دانستند.
پس از جناب یونسی، آقای علیرضا امینی که در حال حاضر در مراحل نهایی آمادگی برای آزمون هستند، از تجربه خود در کانادا گفتند که حتی پس از تکمیل اپلیکیشن و دریافت Eligibility برای شرکت در آزمون چه اتفاقات مثبتی برای ایشان رخ داد.
در ادامه آقای سیاوش صدیقیان پذیرفته شده در آزمون PMP در سال 2022 در خصوص تلاش خود برای خودخوانی مباحث (پیش از تصمیم به شرکت در دوره آمادگی آزمون) صحبت کردند و با اشاره به منتورینگ و همراهی PMPiran مسیر موفقیت خود را تشریح کرد.
در ادامه نیز افراد دیگری به دریافت مدرک خود و مسیر همراهی با مجموعه PMPiran و البته مزایای دریافت این مدرک اشاره کردند.
پس از انتقال تجربیات این عزیزان آقای مهندس کیومرث محمود زاده عزیز که در سال 2010 موفق به دریافت این مدرک شده و از سال 2015 در کشور آمریکا و کانادا ساکن هستند و در حال حاضر در حوزه خودروسازی در کالیفرنیا مشغول به فعالیت هستند، از تأثیر داشتن این مدرک در فضای رقابتی کار در کانادا و فضای کاری ایالت متحد آمریکا صحبت کردند.
در 25 دقیقه پایانی وبینار آقای مهندس قنواتپور به تدریس بخشهای ابتدایی دوره آمادگی آزمون پرداختند تا علاقهمندان با نحوه تدریس ایشان آشنا شوند.
در صورت تمایل میتوانید با دوره مدیریت حرفهای پروژه و آمادگی آزمون PMP بیشتر آشنا شوید.
دیدگاهتان را بنویسید