ویدئوی کامل وبینار “تجربه زیسته از زبان مدیران حرفه‌ای” + گزارش وبینار

این وبینار با حضور مدیران حرفه‌ای سازمان‌های مختلف داخل و خارج از کشور در تاریخ 14 بهمن ماه 1402 برگزار شد و در آن مخاطبانی با هدف شنیدن تجربیات زیسته از زبان این مدیران و استفاده از درس آموخته‌های ایشان،…

PMPiran
6 اسفند 1402 دقیقه 0 دیدگاه

این وبینار با حضور مدیران حرفه‌ای سازمان‌های مختلف داخل و خارج از کشور در تاریخ 14 بهمن ماه 1402 برگزار شد و در آن مخاطبانی با هدف شنیدن تجربیات زیسته از زبان این مدیران و استفاده از درس آموخته‌های ایشان، شرکت کردند.

ویدئوی کامل وبینار

در ادامه می‌توانید ویدئوی کامل این وبینار را مشاهده نمایید. در ضمن در ادامه مطلب، به گزارش مختصر این وبینار پرداخته‌ایم.

پس از شروع وبینار، سرکار خانم الناز صالحی، به عنوان گرداننده، مقدمه‌ای در خصوص اهمیت شنیدن تجربیات افراد موفق و استفاده از این تجربه‌ها در طراحی مسیر زندگی کاری افراد می‌گوید و بعد از معرفی مهمان‌های این رویداد، از اولین مهمان، جناب آقای حسین جهری مدیر طرح و مگاپروژه های نفت و گاز و پتروشیمی از شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس دعوت میکنند. ایشان از مسیر کاری در حوزه مدیریت پروژه در ایران گفت و گو خود را شروع کردند و از احساس نیاز به یادگیری آکادمیک استانداردها و مهارت های مدیریت پروژه در این مسیر گفتند. آقای جهری پس از توضیح اهمیت زبان مشترک در بین افراد تیم پروژه و یادگیری استانداردهای مدیریت پروژه توسط افراد تیم پروژه، از تجربه‌ی فراهم آوردن زمینه‌های آموزش برای افراد تیم پروژه خود و دستاوردهای آن در راستای بالابردن راندمان کاری تیم بعد از آموزش جمعی می‌گویند.

مهمان دوم، جناب آقای علی الفت مدیر ارشد محصول در شرکت ZODIAC CABIN از تجربه‌ها و دغدغه‌های مسیر شغلی خود در ایران و پس از آن در کشورهای خارج ایران صحبت میکنند. در خلال تجربیاتشان از تجربه ی کارا نبودن تحصیلات دانشگاهی به تنهایی در محیط‌های کاری و نیاز به یادگیری مهارت‌های کاربردی علاوه بر تحصیلات دانشگاهی می‌گویند و به دلیل اهمیت داشتن مدرک PMP در کشورهای فرامرزی و اعتبار بالای این مدرک، با وجود داشتن موقعیت شغلی حرفه‌ای، تصمیم به مطالعه استاندارد PMBOK و آمادگی برای آزمون PMP می‌گیرند و موفق به دریافت این مدرک می‌شوند.

مهمان سوم، جناب آقای کاوه رعیت مدیر عامل شرکت مهندسان مشاور تهران رایمند بعد از تعریف مسیر شغلی خود،از تجربه محیط های مختلف کاری و تاثیر تفاوت های فرهنگ سازمانی در عملکرد تیم های پروژه صحبت میکنند. ایشان در خلال صحبت هایشان از جناب آقای قشقائی مدیر عامل سابق شرکت تهران رایمند یادی کردند و عنوان میکنند که ایشان جزو اولین افراد دارای مدرک PMP در کشور هستند و فرهنگ یادگیری و رقابت برای توسعه فردی را در بین افراد سازمان پایه ریزی کردند و این مورد را از قوی ترین دلایل روحیه کار تیمی و راندمان بالای کاری افراد تیم در پروژه‌های شرکت تهران رایمند در بین شرکت‌هایی که تجربه کاری مشابه داشتند، می‌دانند.

مهمان چهارم، جناب آقای رضا زارع مدیر عامل گروه شرکت های زیست آزما از مسیر کاری خود در شرکت‌های مختلف تا راه اندازی کسب و کارشان و توسعه تا صادرات تولیدات شان به کشورهای خارج از ایران می‌گویند. ایشان در پاسخ به سوال گرداننده وبینار که با کنجکاوی در خصوص دلیل احساس نیازشان به دریافت مدرک PMP با وجود داشتن موقعیت کاری حرفه‌ای و کسب و کار خود، پاسخ می‌دهند که برعکس تصورات جمعی، زمانی که رشد در کسب و کار اتفاق می‌افتد، مدیران احساس نیاز به یادگیری مهارت‌های مختلف و آشنایی با استانداردهای مدیریتی را بیشتر احساس می‌کنند تا به حفظ کسب و کار و بهبود مستمر آن بپردازند و این احساس نیاز به آموزش در افراد و سازمان‌هایی که در حال رشد هستند هیچ وقت خاموش نمی‌شود و از این رو ایشان هم شروع به مطالعه و آمادگی برای آزمون PMP کردند و در مدت زمان کوتاهی موفق به دریافت مدرک خود شدند و از درس آموخته‌ی خود در بکارگیری آموخته‌های خود در کسب و کارشان و تاثیرات مثبت آن توضیح دادند.

مهمان آخر، جناب آقای امیر مسعود شهری مدیر و مشاور پروژه در کشور نروژ، از تجارب کاری در داخل کشور و همچنین بعد از مهاجرتشان به کشور نروژ صحبت کردند. ایشان در خصوص مهارت‌های لازم به جز داشتن مدارک حرفه‌ای بین‌المللی در مصاحبه‌های کاری نکاتی را عنوان می‌کنند که مورد استقبال شنوندگان قرار می‌گیرد. در ادامه از تجربه محیط‌های کاری اروپایی و تفاوت‌های آن با محیط‌های کاری داخل کشور صحبت می‌کنند و از اهمیت داشتن مدارک بین‌المللی به خصوص مدرک PMP در مصاحبه‌های کاری توضیح می‌دهند.


PMPiran

PMP

مجموعه PMPiran با سال‌ها تجربه در حوزه آموزش و مشاوره مدیریت پروژه


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *