گزارش نهمین سمپوزیوم مدیران حرفه‌ای پروژه

نهمین سمپوزیوم مدیران حرفه‌ای پروژه با حضور پرشور حدود 1000 نفر از علاقمندان مدیریت پروژه کشور در تاریخ 11 آبان 1402 مصادف با روز جهانی مدیریت پروژه برگزار شد. این رویداد مهم و به یادماندنی، فرصت ارزشمندی را برای به…

PMPiran
26 آبان 1402 دقیقه 0 دیدگاه

نهمین سمپوزیوم مدیران حرفه‌ای پروژه با حضور پرشور حدود 1000 نفر از علاقمندان مدیریت پروژه کشور در تاریخ 11 آبان 1402 مصادف با روز جهانی مدیریت پروژه برگزار شد. این رویداد مهم و به یادماندنی، فرصت ارزشمندی را برای به اشتراک گذاری تجارب و تازه‌های مدیریت پروژه بین متخصصین و دست اندرکاران صنایع مختلف از جمله نفت و گاز، پتروشیمی، نیروگاهی، تلکام، معادن و فلزات، راه و ساختمان، آب، برق، داروسازی، خودروسازی، بانکداری، نرم افزار، صنایع زیربنایی و بسیاری دیگر فراهم آورد.

این رویداد با هدف توسعه و ترویج دانش مدیریت حرفه‌ای پروژه در حالی نهمین دوره خود را تجربه کرد که با استقبال بی نظیر اهالی این حرفه، با جمعیتی حدود 1000 نفر، برگزار شد. این رویداد علاوه ‌بر سخنرانی اساتید و صاحبان دانش و تجربه، فرصتی را فراهم آورد تا شرکت‌ها به معرفی آخرین پروژه‌ها و خدمات خود در فضای نمایشگاهی بپردازند و از این طریق ارتباط با بازار هدف خود را حفظ و در مسیر توسعه آن گام بردارند.

  • مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، به طور رسمی آغاز شد.
  • پس از خوشامدگویی توسط مجری، جناب آقای مهندس امیرعلی عبدالمحمدی، اولین سخنران جناب آقای مهندس مهدی ولایتی به نمایندگی از دبیر سمپوزیوم – سرکار خانم مهندس گودرزی –  سه محور اصلی سمپوزیوم و سخنرانی های مرتبط با هر محور را تشریح نمودند. این محورها براساس مثلث شایستگی PMI عبارتند از: رویکردهای مدیریت پروژه، مهارتهای اقتدار و هوش کسب و کار.
  • دومین سخنرانی با موضوع «توسعه، الزام نه انتخاب» توسط جناب آقای دکتر بابک اسماعیلی آغاز شد. ایشان علاوه بر لزوم توسعه و استفاده از فرصت های فراوان موجود در کشور، بر لزوم یادگیری از تجارب گذشته و مستند سازی فرآیندها و بهبود مستمر آنها تأکید کردند.
  • در ادامه جناب آقای مهندس غلامرضا صفاکیش با موضوع «اینها مال اونهاست» بر اهمیت شناخت فرهنگ‌های مختلف و ویژگیهای بارز و متمایز هر فرهنگ با هدف پیشگیری از تعارضات و ارتباطات مؤثر تأکید کردند.
  • سخنران چهارم، جناب آقای مهندس سید امین محمدی با موضوع «ابرپروژه دارید، ابر تیم بسازید» بر لزوم تشکیل تیم های فراشرکتی و متحد برای پیشبرد بهتر و درست پروژه های بزرگ تاکید داشته و وجود همدلی و روحیه همکاری فراتر از مرزهای شرکتی و سازمانی را ضروری دانستند.
  • سخنران پنجم، جناب آقای دکتر سهیل مهرآمیز با موضوع «سینرژی یا آلرژی مهندسین و حقوقدانان» تاکید داشتند که برای ایجاد سینرژی و پیشگیری از آلرژی بین مهندسین و حقوقدانان لازم است هر یک از طرفین با حداقل های دانش مدیریت پروژه و مدیریت حقوقی و قراردادی آشنا باشند.

پس از پذیرایی، حضار به بازدید از نمایشگاه و شبکه سازی با یکدیگر پرداختند. هم‌چنین مصاحبه‌های رسمی با حضار در فضای نمایشگاه انجام شد.

  • بخش بعدی سخنرانی‌ها با موضوع «جریان نقدینگی در پیمان‌های EPC» توسط جناب آقای مهندس محمد حلوایی آغاز شد. محور اصلی این سخنرانی بر لزوم کمک به نقدینگی پیمانکاران برای پیشبرد اهداف پروژه و نیاز به بازنگری قوانین و مقررات مرتبط با آن تاکید داشت.
  • در ادامه جناب آقای مهندس نادر خرمی راد با موضوع «چرخه بالندگی مهارت‌ها»، مدل ساده و کاربردی چهار مرحله ای یادگیری-مشاهده-تمرین-یاددهی را تشریح نمودند.
  • سخنران هشتم، جناب آقای مهندس مهدی معین با موضوع «هوش مصنوعی، عمق فاجعه» به مروری از کارکرد های هوش مصنوعی و اثرات آن بر مشاغل از جمله مدیریت پروژه پرداختند.
  • سخنران نهم، جناب آقای دکتر مصطفی بختیاری با موضوع «به سربازها نبازیم» بر لزوم داشتن تفکر باز و عاری از تعصبات و خطاهای شناختی تاکید نمودند.
  • پس از پذیرایی ناهار، نماز و بازدید مجدد از نمایشگاه، بخش بعدی سخنرانی‌ها توسط آقای دکتر عماد قائنی با موضوع «مسئولیت پذیری تمام و کمال در جایی که سخت است» آغاز شد. ایشان تاکید داشتن که راز تحمل دردها و رنج ها و حفظ روحیه مسؤلیت پذیری در شرایط سخت، تحول درونی و تغییر طرز تفکر است.  
  • در ادامه جناب آقای دکتر محمد نجار کریمی با موضوع «رشد کسب‌وکار با ابزار سیستم سازی ناب» اشاره به لزوم افزایش بهره‌وری در کار با استفاده از ابزارهای ناب نمودند.
  • سخنران دوازدهم، جناب آقای مهندس مجتبی تاجیک با موضوع «مدیریت اثربخش تغییرات» بر لزوم استفاده از مدلهای مدیریت تغییر برای جاری و ساری کردن تغییرات در سازمان و نهادینه کردن آنها پرداختند.
  • سخنران سیزدهم، جناب آقای مهندس علی فلاح پور با موضوع «هنر متناسب سازی»، تاکید داشتند که با توجه به محدودیتها و ویژگیهای خاص هر سازمان، لازم است استانداردها و مراجع مدیریت پروژه برای هر سازمان و پروژه های آن متناسب سازی گردد.
  • سخنران چهاردهم، جناب آقای دکتر علی واحدی با موضوع «زمانبندی ناب»، به معرفی و لزوم بکارگیری اصول زمانبندی ناب به منظور کاهش اتلاف‌های فراوان در پروژه های صنعت ساخت پرداختند.
  • سخنران پایانی، جناب آقای مهندس روزبه کتب زاده با موضوع «ارزشمند غیرقابل جایگزین» بر چهار شایستگی اصلی که می تواند ما را تبدیل به فردی ارزشمند و غیرقابل جایگزین نماید، اشاره نمودند.
  • در پایان، مراسم اختتامیه با حضور مدیران عامل بانیان سمپوزیوم (شرکت پیشرو مدیریت پیران و راهبران سیستم رستاک) و همراهی نماینده محترم انجمن مدیریت پروژه ایران از سخنرانان و حامیان محترم مالی، علمی و معنوی رویداد و همچنین تیم زحمت کش و دلسوز اجرایی سمپوزیوم با اهدای تقدیرنامه و تندیس تقدیر و تشکر گردید.

از اینکه همراه همیشگی ما هستید به خود میبالیم….

به امید برگزاری با شکوه تر و پربارتر دهمین سمپوزیوم مدیران حرفه ای پروژه


PMPiran

PMP

مجموعه PMPiran با سال‌ها تجربه در حوزه آموزش و مشاوره مدیریت پروژه


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *