هفتاد و دومین همایش باشگاه مدیران حرفهای پروژه با موضوع مهارتهای ذهنی مدیران در سال ۲۰۲۰ در تاریخ ۴ تیرماه ۱۳۹۸ در محل پژوهشکده فناوری و انرژی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
فرآیند پذیرش شرکتکنندگان از ساعت ۱۶:۳۰ آغاز و سالن بهتدریج مملو از علاقهمندان حوزه مدیریت پروژه و اعضای باشگاه مدیران پروژه شد. همایش با حضور ۱۱۰ شرکتکننده و با پخش سرود جمهوری اسلامی بهصورت رسمی آغاز گردید.
در ابتدای همایش، آقای امیرعلی عبدالمحمدی، مجری همایش پشت تریبون قرار گرفتند و ضمن خوشامدگویی به حضار ویدیو کلیپی برگرفته از ۴ همایش برگزارشده توسط باشگاه مدیران حرفهای پروژه در سال ۹۷ را تقدیم عزیزان کردند.
پس از آن با معرفی سخنران محترم جناب آقای دکتر بابک دیسفانی، از ایشان دعوت کردند تا بر روی صحنه حاضر شوند و ارائه خود را آغاز کنند. ایشان دارای مدرک دکترای حرفهای مديريت کسب و کار از دانشگاه تهران، کارشناسی و کارشناس ارشد مهندسی مکانيک به ترتیب از دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه باهنر کرمان هستند. ایشان همچنین دارای تجربیاتی ارزشمند در زمینه مديریت پروژههای ساخت و ساز، پروژههای شهری، نفت و گاز، پتروشيمی و فناوری اطلاعات هستند.
دکتر بابک دیسفانی بخش اول سخنرانی خود را در غالب محورهایی ارائه دادند که عبارتاند از:
- تغییر فرصتهای شغلی، سرمایهگذاری و دسترسی منابع از طریق پیشرفت تکنولوژی در دنیای کسب و کار امروز
- تغییر زبان و روشهای ارتباطی
- تکنیکهای گوش دادن فعال
- ضرورت حل مسئله و تکنیکهای مربوط به آن
- ویژگیهای کسب و کار خلاق
- ویژگیهای افراد خلاق
پس از پایان بخش اول سخنرانی، در راستای تحقق ارزشهای سازمانی شرکت PMPiran که از جملۀ آنها میتوان به حمایت از خیریههای مردمی اشاره کرد، ویدئو کلیپی کوتاه با هدف معرفی خیریه ققنوس که انجمنی با رویکرد حمایت از بیماران و آسیبدیدگان ناشی از سوختگی است، نمایش داده شد. نمایندگان این خیریه در سالن حضور داشتند و علاقهمندان میتوانستند، در زمان استراحت با آنها ارتباط برقرار کرده و پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.
پس از آن، آقای مهندس مهدی معین، مدیر عامل شرکت PMPiran بر روی صحنه حاضر شدند و با نمایش ویدیو کلیپی با محوریت لوگو، برندینگ و رنگهای سازمانی شرکت پیشرو مدیریت پیران که شامل اتفاقات رخ داده در همایش جاری بود، به شرح کامل تغییرات لوگوی شرکت و دلایل و اهداف آن پرداختند. ایشان به حضور هرچه قویتر و گستردهتر در حوزۀ مشاوره مدیریت پروژه، مدیریت پروژه چابک و استارتآپها بهعنوان دلایل اصلی این تغییر اشاره کردند.
پس از آن جناب آقای مهندس موسوی عضو هیئت مدیره شرکت PMPiran بر روی صحنه آمده و با طرح این سوال که “آیا کسی در میان جمع حضور دارد که بخواهد در ایران PMP شود؟” سخن خود را آغاز کردند و در ادامه از آقای دکتر الوانچی دعوت بهعمل آوردند تا بر روی سن حضور پیدا کنند. ایشان از همکاری شرکت PMPiran با گروه مدیریت ساخت دانشکده عمران دانشگاه صنعتی شریف خبر دادند و به معرفی موسسه اقتدار مدیریت پروژه سرزمین پارسیان پرداخته و از پرچم آن رونمایی کردند، همچنین افزودند که از این پس متقاضیان میتوانند با شرکت در آزمونی مشابه با آزمون PMP در ایران، مدرک بومیشده تحت عنوان IPMP را دریافت کنند.
پس از زمان استراحت، جناب آقای مهندس دیسفانی بخش دوم ارائه خود را آغاز کردند. ایشان توانستند با ارائه ویدیوهای مرتبط با محورهای سخنرانی خود، گذر زمان را برای مخاطب بیمعنا کنند.
محورهای سخنرانی ایشان در بخش دوم عبارتاند از:
- تعریف شبه مسئلهها و اهمیت آنها
- گامهای حل مسئله سیستماتیک
- پاسخ به این سوال که «پروژهها از کجا میآیند؟»
- تعریف تفکر انتقادی یا سنجشگرایانه
بعد از اتمام سخنرانی با دعوت مجری محترم، جناب مهندس موسوی و جناب مهندس مقدسی بر روی صحنه آمدند و از تمامی متخصصانی که توانسته بودند در این مدت، زمانی در کنار خانوادۀ PMPiran موفق به اخذ مدارک معتبری از جمله PMP و PSM و PBA شوند با ارائه لوح تقدیر و هدایایی تقدیر به عمل آمد.
در پایان نیز به رسم همیشگی همایشهای باشگاه با گرفتن عکس یادگاری همایش به پایان رسید.
دیدگاهتان را بنویسید